Bedrukken en Borduren

Bij Kruider Workwear bieden we professionele bedrukking en borduurdiensten aan om uw werkkleding een gepersonaliseerde uitstraling te geven. Of u nu een bedrijfslogo, een slogan of een individuele naam wilt toevoegen, onze hoogwaardige bedrukking en borduurwerk zorgen voor een professionele en duurzame afwerking. Hieronder vindt u meer informatie over onze diensten:

bedrukken-borduren-logo
Bedrukken

Onze bedrukkingsservice stelt u in staat om uw werkkleding te voorzien van aangepaste ontwerpen, logo’s, teksten en afbeeldingen. We maken gebruik van geavanceerde druktechnieken en hoogwaardige inkten om levendige en langdurige resultaten te garanderen. Of het nu gaat om T-shirts, polo’s, jassen of andere werkkleding, we zorgen ervoor dat uw bedrukking er professioneel uitziet en bestand is tegen dagelijks gebruik en wassen.

Borduren

Met onze borduurservice kunnen we uw werkkleding een verfijnde en stijlvolle uitstraling geven. We gebruiken geautomatiseerde borduurmachines en hoogwaardige garens om uw logo, bedrijfsnaam of andere ontwerpen direct op de kledingstukken te borduren. Borduurwerk is duurzaam, heeft een luxe uitstraling en kan zelfs complexe ontwerpen met fijne details reproduceren. Het resultaat is een professionele en op maat gemaakte uitstraling voor uw werkkleding.

Aanpassingsmogelijkheden

Bij Kruider Workwear begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft als het gaat om bedrukking en borduurwerk. Daarom bieden we een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden, waaronder:

  • Keuze uit verschillende lettertypen en stijlen
  • Kleurenopties voor garens en inkten die passen bij uw huisstijl
  • Mogelijkheid om meerdere posities te kiezen voor bedrukking of borduurwerk
  • Advies en ondersteuning bij het ontwerpproces

Hoe te bestellen

Het bestellen van bedrukking of borduurwerk voor uw werkkleding is eenvoudig bij Kruider Workwear. U kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of het online contactformulier om uw wensen te bespreken. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste opties en het maken van het perfecte ontwerp. We zorgen ervoor dat uw bestelling snel en efficiënt wordt verwerkt, zodat u uw gepersonaliseerde werkkleding zo snel mogelijk kunt gebruiken.

Call us now