Services

Bij Kruider Workwear zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige werkkleding, werkschoenen, bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PMB’s) voor diverse sectoren. Ons doel is om uw medewerkers optimaal te beschermen en te voorzien van comfortabele en duurzame kleding, zodat zij veilig en representatief aan het werk kunnen gaan. Naast ons uitgebreide assortiment benadrukken we onze deskundige adviesdiensten en maatwerkopties die verder gaan dan alleen kleding.

Onze Services omvatten:

Deskundig Advies:

Ons team van experts staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste werkkleding, werkschoenen, bedrijfskleding en PMB’s die passen bij uw specifieke behoeften en budget. We begrijpen dat elke sector unieke eisen heeft en zorgen ervoor dat u de beste keuzes maakt voor uw werknemers.

 

Bedrukken en Borduren:

Voeg een professioneel en gepersonaliseerd tintje toe aan uw werkkleding en bedrijfskleding met onze hoogwaardige bedrukking en borduurservice. Uw bedrijfslogo, namen van medewerkers en andere ontwerpen kunnen nauwkeurig worden aangebracht om uw merkidentiteit te versterken en eenheid binnen uw team te bevorderen.

Drukwerk en Ontwerpen:

We bieden niet alleen kleding, maar ook een scala aan drukwerkopties voor uw zakelijke behoeften. Van stickers, belettering en spandoeken tot opvallende reclameborden, onze creatieve ontwerpers zorgen voor aantrekkelijke en professionele visuals die uw bedrijf promoten en opvallen.

Onze Werkwijze:

Kruider Workwear staat klaar om uw bedrijf te voorzien van hoogwaardige werkkleding, werkschoenen, bedrijfskleding en PMB’s, evenals deskundig advies, bedrukken, borduren en op maat gemaakt drukwerk. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw werknemers kunnen uitrusten en uw merk kunnen versterken met onze uitgebreide services!

Brochures Neem Contact op