Kruider Workwear is verhuisd naar de Lange Baan

Kruider Workwear is verhuisd naar de Lange Baan

 

STEENWIJK – Sinds 22 augustus is de gloednieuwe winkel van Kruider Workwear geopend aan de Lange Baan 27B. Hier hebben Bert Kruider en zijn zoon Max maar liefst anderhalf keer zoveel ruimte dan in hun vorige stek aan de Broekslagen, toen hun bedrijf nog Hengst Workwear heette.

Wie over de drempel stapt van Kruider Workwear wordt verrast door de grote moderne ruimte. Eén wand is helemaal gevuld met werkschoenen. Verder vind je in de winkel volop rekken met werkkleding en accessoires. Eigenaar Bert Kruider geeft graag een rondleiding. Hij wijst naar de uitgebreide kledingcollecties Bläkläder, Dassy, Fristads, Herock, Carhartt en Santino. “Ieder merk heeft meer ruimte gekregen.” Hij staat ook even stil bij de schoenenafdeling, die één hele wand beslaat. “We,  hebben 70 verschillende soorten werkschoenen voor horecamedewerkers, stratenmakers, industriemedewerkers en allerlei andere beroepen, zelfs voor ambtenaren, want als je bijvoorbeeld een bezoek brengt aan een productiebedrijf moet je ook veiligheidschoenen aan.”

De afdeling met veiligheid persoonlijke beschermingsmiddelen (pdm’s) kon Kruider Workwear dankzij de extra ruimte uitbreiden. “We hebben helmen, maskers, brillen, handschoenen en valbeschermingsartikelen.” Wat kleding betreft heeft Kruider Workwear de collectie voor horecapersoneel uitgebreid. Kruider laat blouses zien gemaakt van de soepele travelstof, die transpiratievocht naar buiten transporteert.  Voor scholieren van de Regionale Praktijk Academie (RPA) die stage gaan lopen, heeft hij ook kleiding in huis.

DTP-afdeling

Naast de winkel van Kruider Workwear bevindt zich de DTP-afdeling. Met de inrichting daarvan zijn de eigenaren nog druk bezig. Hier kan Max Kruider binnenkort werkkleding van elk gewenst logo voorzien. Daarnaast kan hij ook zorgen voor belettering van bedrijfsbussen, vrachtwagens en boten. Voor het ontwerpen van logo’s kun je hem ook inschakelen. Hij volgde de opleiding Multimedia & Design in Groningen.

Nieuwe naam

De verhuizing naar de Lange Baan was voor Kruider een mooie gelegenheid om de bedrijfsnaam te wijzigen. Bert Kruider legt uit: “Twee jaar geleden hebben we het bedrijf overgenomen van Hengst Workwear. Eerst hebben we die naam aangehouden, maar nu we hier zitten, kiezen we voor onze eigen familienaam.” Kruider is blij met deze nieuwe locatie. “Hier verwachten we meer traffic. Bezoekers van Bouwcenter Concordia, Jongeneel en Wildkamp kunnen in één ruk door naar ons.” De officiële opening is in oktober. Nu al is iedereen welkom om een kijkje te nemen. Zie ook: www.kruiderworkwear.nl.

Hilda Knol

Dit bericht is gepost in News. Bookmark de link.
Hoi! Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en jou de beste ervaring te bieden. Door verder te bladeren op deze site, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.