Op zichtlocatie komt uitgebreide assortiment veel beter tot z’n recht

Op zichtlocatie komt uitgebreide assortiment veel beter tot z’n recht

Kruider Workwear: aan de Lange Baan

sprake van een veel betere presentatie 

Kruider Workwear heeft op de nieuwe locatie aan de Lange Baan ervaren, dat hier een veel betere presentatie mogelijk is van het zich steeds meer uitbreidende assortiment. Het pand is overzichtelijk ingericht en bevindt zich op een zichtlocatie, waar bovendien sprake is van veel meer traffic dan op de oude plek op Groot Verlaat. Bert Kruider spreekt van ‘kruisbestuiving’, omdat zijn doelgroep ook andere bedrijven in de omgeving bezoekt. Over en weer biedt dit voordelen. 

Bert en zoon Max Kruider runnen samen het bedrijf, dat ze twee jaar geleden van Hengst Footwear hebben losgeweekt. Ze hebben er een eigen en nadrukkelijk professionele invulling aan gegeven, die in een marktbehoefte blijkt te voorzien en prima aanslaat bij een alsmaar groeiende klantenkring. ‘We hebben werkkleding en schoeisel in alle soorten en maten, geschikt voor elke branche’, vat Bert Kruider de belangrijkste activiteiten van Kruider Workwear samen. Vijf jaar geleden ging dit voor Steenwijk en omgeving nieuwe bedrijf op Groot Verlaat van start: eerst aan de Koematen en later aan de Broekslagen onder de naam Hengst Workwear. 

‘De ruimte die we hier aan de Korte Baan ter beschikking hebben is ruim twee keer zo groot dan op Groot Verlaat. Daardoor kunnen we ons uitgebreide assortiment ook veel beter laten zien. Uit reacties blijkt ook, dat dit aanslaat. Het wordt steeds drukker bij ons’, klinkt het tevreden uit de mond van Bert Kruider, die  wijst op de grote collectie werkschoenen waaruit een keuze kan worden gemaakt. ‘We hebben zeventig verschillende modellen in voorraad’, constateert Bert. ‘Nadat we digitaal de voeten hebben gemeten, kunnen we qua product het juiste advies geven’, voegt hij daar aan toe.

Steeds vaker wordt vanwege het veiligheidsaspect gebruik gemaakt van persoonlijke beschermingsmiddelen ter completering van de bedrijfskleding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan helmen, speciale brillen, maskers en handschoenen. Iedereen moet onder alle weersomstandigheden in staat worden gesteld om zijn of haar werkzaamheden veilig en optimaal te kunnen uitvoeren.

‘Elk beroep vraagt om specifieke kleding en schoenen’, zo wordt door Max opgemerkt. ‘Of het nou gaat om horecamedewerkers, stratenmakers of medewerkers, die zich bijvoorbeeld ook veelvuldig in productieruimten moeten  begeven. Want ook daar geldt voor iedereen de verplichting om veiligheidsschoenen te dragen.’  

Max Kruider houdt zich bezig met het grafisch proces en stuurt de printers en plotters aan. Kruider Workwear wordt ook veelvuldig ingeschakeld voor belettering op bedrijfswagens, maar ook voor presentaties op spandoeken en/of reclame-uitingen langs bijvoorbeeld sportvelden.

Bij Kruider Workwear kan men elke werkdag terecht van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.30 uur. Zie ook www.kruiderworkwear.nl

Henk Ymker

Hoi! Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en jou de beste ervaring te bieden. Door verder te bladeren op deze site, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.